Minden az Oscar-gála pizzájáról

2014.03.04. 09:11

Az idei Oscar-gála meglehetősen unalmasnak titulált műsorvezetője, Ellen DeGeneres hétfő esti show-műsorában meghívta vendégként azt a pizzafutárt, aki a díjátadóra is szállította a pizzákat. A műsorban aztán minden kiderült a pizzákról, amit a The Big Mama's and Papa's pizzériából rendelt DeGeneres, összesen 20 darabot. Sajtot, pepperonit, gombát és olívabogyót kért rá. 

Az Edgar nevű pizzafutár – aki a műsorba is egy doboz pizzával érkezett – elmondta, fogalma sem volt, hogy a sztároknak viszi a pizzát, ezért amikor megérkezett a Dolby Theatre-be, és DeGeneres kijött elé, majd kérte, hogy kövesse, sokkot kapott. Elmondta, Julia Roberts a kedvenc színésznője, így majdnem elájult, amikor pizzát adott neki. „Ő az álmaim asszonya, minden filmjét láttam" – mondta a pizzafutár. Korábban a Los Angeles-i pizzalánc tulajdonosai már nyilatkoztak a Hollywood Reporternek, és elmondták, a rendelést még szombaton leadták, és tudták, hogy a díjátadóra viszik, de arról fogalmuk sem volt, hogy a sztárok fogják megenni, azt hitték, a háttérmunkásoknak lesz.

A pizzaosztás után DeGeneres borravalót kalapozott a futárnak, össze is gyűlt 600 dollár, majd ezt kiegészítette még 400 dollárral, így Edgar összesen 1000 dollár borravalót kapott, elég jó estéje volt tehát.