Will Smith és fia is Arany Málnát kapott

2014.03.04. 13:47

Az Oscar kiosztásával egy időben már hagyományosan minden évben kiosztják a legrosszabb filmeknek és színészeknek járó díjakat is, az Arany Málnát. Erről persze kevesebb szó esik, méltatlanul, hiszen az idei év igen különleges az Arany Málna történetében, nem csak Will Smith nyert ugyanis díjat, hanem a fia is.

A legrosszabb film a Movie 43 lett, amit nálunk be sem mutattak, ez persze nem jelent semmit, hiszen rengeteg jó filmet sem mutatnak be nálunk. (A film kulcsjelenete, Hugh Jackman herenyakával, spanyol felirattal megnézhető itt.) A Föld után című filmért kapta a legrosszabb férfi színész díját Jaden Smith, de apja is kapott egy Arany Málnát ezért a filmért, mégpedig a legrosszabb mellékszereplőét. Ezt a filmet mi gagyinak értékeltük, kemény két pontot kapott, az IMDB-n jelenleg 5 ponton áll.

A legrosszabb színésznő díját Tyler Perry, a legrosszabb mellékszereplő díját pedig Kim Kardashian kapta a Madea Christmas című filmben nyújtott alakításáért. Különleges volt az idei Arany Málna abból a szempontból is, hogy Adam Sandler nem kapott díjat, pedig ez már hat alkalommal sikerült neki. 2012-ben abszolút rekordot döntött, hiszen minden kategóriában nyert, amiben jelölték, összesen tíz Arany Málnát zsebelt be. Idén is jelölték két kategóriában de nem nyert egyet sem, csakúgy mint Sylvester Stallone, akit három kategóriában jelöltek, de végül üres kézzel távozott.

Az Arany Málnát 34 éve, 1980 óta osztják ki minden évben. A szavazást komolyan veszik összesen 800-an adják le a szavazatukat online, szavazati jogot is neten lehet vásárolni. A díjátadót a színészek ritkán látogatják, bár 2010-ben Sandra Bullock elment az átadóra, hogy átvegye a legrosszabb színésznőnek járó díját az All About Steve című filmért. Másnap aztán az Oscar-díjat is megkapta, igaz egy másik filmért, a Szív bajnokaiért.