Hugh Jackman sokáig Farkas akar maradni

2014.03.05. 09:30

Abban talán mindenki egyetért, hogy a nagy szuperhősdömping legjobb választása Hugh Jackman volt Farkas (Rozsomák) szerepére. Az ausztrál színész nem csak hasonlít a kanadai gyilkológépre, de a gyenge forgatókönyvek ellenére is mindig sikerül neki a képregényhez hűen alakítania a karaktert. Egészen megdöbbentő visszagondolni, hogy Jackman a 2000-es X-Men óta játssza Farkast, ami kifejezetten ritka Hollywood rebootérzékenységéhez képest. A színész az IGN-nek beszélt arról, hogy nemsokára az ő ideje is lejár.

Szerinte az X-Men: Az eljövendő múlt napjai az eddigi legjobb forgatókönyv, amivel dolgozik (mondjuk a többihez képest ez annyira nem nagy kunszt), de ő is érzi, hogy nemsokára eljön az ideje annak, hogy valaki más vegye át a helyét. Nem tudja még meddig akarja folytatni, de a katasztrofális Farkasnak még bevállalja a folytatását. Az összes eddigi X-film (a trilógia, a két Farkas-film és az elsők) producere, Lauren Shuler Donner ragaszkodik Jackmanhez és még hosszú ideig vele képzeli el Farkas szerepét. Azonban Jackman már 45 éves és hiába játssza a lassabban öregedő, halhatatlan Logant, azért nem kéne megvárni, amíg őt is felkérik szerepelni a Feláldozhatókba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?