Van Damme lesz az Expendables 3 főgonosza?

2014.03.10. 14:57
Villain.png

Ifjúkorunk egyik kedvenc akcióhőse, Jean-Claude Van Damme állítólag visszatér az idén augusztusban mozikba kerülő Expendables 3-ban, annak ellenére, hogy a 2012-es második részben megölték, írja az Expendables Premiere nevű rajongói oldal, ahová maga a spárgakirály írt egy kedves hangú levelet:

Kedves Trevor! Kedves Expendables Premiere-rajongók!

Nagyon jó volt együtt dolgozni az Expendables 2 forgatásán Stallone úrral és a többi híres akciósztárral.

Stallone egy nagyon leleményes ember, könnyen megeshet, hogy kitalál nekem egy újabb, sokkal kidolgozottabb karaktert: Claude Vilain ikertestvérét, Jean Vilaint.

A rajongók most azt kérdezgetik tőlem, az új Vilain - már ha egyáltalán lesz még egy - jófiú vagy rosszfiú lesz? A magam részéről szeretném ezt a döntést átengedni Stallonénak. Bízom a képzelőerejében.

Köszönettel:

JCVD

Ez most vagy az év híre, vagy az év vicce!

Az Expendables 3-ról ugyanis továbbra is csak azt lehet tudni biztosra, hogy annyi sztár lesz benne, amennyi ki sem fér rendesen egy moziplakátra: Stallone, Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham és Jet Li mellet láthatjuk majd lövöldözni többek között Mel Gibsont, Wesley Snipest, Harrison Fordot és Antonio Banderast is.

Sajnos nekem továbbra is hiányzik a filmből a születésnapos Chuck Norris, Danny Trejo, Nicolas Cage, Mickey Rourke, Steven Seagal, Michael Dudikoff és Mark Dacascos. Meg persze Bruce Willis is, de ő vénségére olyan kapzsi és bunkó lett  Stallonéval (3 millió dollár helyett 4 milliót akart a négynapos forgatásra), hogy végül kirúgták a filmből

The Expendables 3 Teaser Trailer