Angelina Jolie ördögi szarvakat kapott

2014.03.11. 11:07

Új poszter jelent meg Angelina Jolie Csipkerózsika-filmjéhez, ami Magyarországon Demóna címmel kerül a mozikba júniusban. Azt eddig is sejtettük, hogy ütős lesz a látványvilág, de Jolie jelmezét látva ez már biztos. Ezeket a szarvakat Marilyn Manson is megirigyelte volna fénykorában.

De a Disney új Csipkerózsika-feldolgozása nem csak emiatt tűnik ígéretesnek. Ha minden igaz, akkor nem a szokásos mesét kapjuk új köntösben, hanem egy részben új történetet is. Eszerint Jolie karaktere nem volt mindig gonosz, de a háborúban, ami Csipkerózsika (vagyis a filmben Auróra hercegnő) családjának győzelmével ért véget, mindenkit elveszített, akit szeretett.  

Angelia Jolie az utóbbi időben szinte csak pocsék vagy közepes filmekben játszott, a mélypont a Johnny Depp-pel készített remake, Az utazó volt. Ahogy elnézzük a további filmterveit (például Salt ügynök 2), ez sajnos a jövőben sem lesz másképp. Pedig nagyszerű színésznő, amit korábban többek között az Észvesztőben és a Hatalmas szívben bizonyított. Talán a Demónában újra bizonyíthat.    

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?