Angelina Jolie ördögi szarvakat kapott

2014.03.11. 11:07

Új poszter jelent meg Angelina Jolie Csipkerózsika-filmjéhez, ami Magyarországon Demóna címmel kerül a mozikba júniusban. Azt eddig is sejtettük, hogy ütős lesz a látványvilág, de Jolie jelmezét látva ez már biztos. Ezeket a szarvakat Marilyn Manson is megirigyelte volna fénykorában.

De a Disney új Csipkerózsika-feldolgozása nem csak emiatt tűnik ígéretesnek. Ha minden igaz, akkor nem a szokásos mesét kapjuk új köntösben, hanem egy részben új történetet is. Eszerint Jolie karaktere nem volt mindig gonosz, de a háborúban, ami Csipkerózsika (vagyis a filmben Auróra hercegnő) családjának győzelmével ért véget, mindenkit elveszített, akit szeretett.  

Angelia Jolie az utóbbi időben szinte csak pocsék vagy közepes filmekben játszott, a mélypont a Johnny Depp-pel készített remake, Az utazó volt. Ahogy elnézzük a további filmterveit (például Salt ügynök 2), ez sajnos a jövőben sem lesz másképp. Pedig nagyszerű színésznő, amit korábban többek között az Észvesztőben és a Hatalmas szívben bizonyított. Talán a Demónában újra bizonyíthat.