Johnny Depp végre jó filmben

2014.03.11. 16:59

Johnny Depp hatalmasat bukott nyáron A magányos lovassal. A negyedmilliárd dollárból forgatott és súlyos tízmilliókba kerülő reklámkampánnyal megtámogatott vicces western kis túlzással senkit nem érdekelt. Most szépíthet, a Transzcendens, ami április 17-től látható a magyar mozikban, végre megint jó filmnek tűnik. És még hülye smink sem lesz a színészen. 

A történet szeint Will Caster (őt játssza Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, aki egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Emiatt a tudós célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Megpróbálják megölni, ami nem sikerül, de súlyosan megsebesül. Felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló férfi tudatát feltöltik a gépbe. 

A filmet Wally Pfister rendezte, akit eddig Christopher Nolan operatőreként ismertünk. Nolan egyik kedvenc színésze, Cilian Murphy és Morgan Freeman is szerepel benne. Itt a magyar szinkronos előzetes:

Transzcendens - szinkronizált előztes

)