Neil Gaimannel tárgyal Joseph Gordon-Levitt

2014.03.12. 14:09

Nagyon pörögnek az események Neil Gaiman körül, hiszen rövid időn belül három alkotásáról is bejelentették , hogy adaptációt forgatnak belőle, persze mindenkit a hánytatott sorsú Sandman-képregények megfilmesítése érdekel leginkább. Azt már lehet tudni, hogy Joseph Gordon-Levitt ragaszkodik a projekthez és a rendezés mellett a szereplést is vállalná, a forgatókönyvet pedig David S. Goyer, a Batman-filmek írója vállalná.

sandman-gaiman

Gaiman szerint a páros már ki is találta, hogy melyik történetet szeretnék feldolgozni a filmben, amiben Jack Thorne is közreműködik, a Skins legjobb évadainak forgatókönyvírója. Az is kiderült, hogy Goyer és Gordon-Levitt rendszeresen találkoznak a filmmel kapcsolatban, szóval lehetséges, hogy talán végre tényleg lesz valami a '90-es évek óta tervezek projektből.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?