Tök ismeretlen színészek játszhatják Han Solo és Leia gyerekeit

2014.03.13. 15:21

Még el sem kezdték forgatni, de már annyi mindent lehet tudni az új Csillagok háborújáról, hogy ideje lenne kiderülnie, kik játsszák majd Han Solo, Leia és Luke Skywalker gyerekeit. A Variety már le is közölte azoknak a fiatal színészeknek a listáját, akik esélyesek lehetnek a szerepre, persze egyikük sem kifejezetten ismert, és a szereplőválogatás még mindig tart. Ráadásul J.J. Abrams már jelezte, hogy etnikailag vegyes szereplőket szeretne látni, vagyis még egyáltalán nem dőlt el semmi.

Ed Speelers

A 25 éves angol színész legismertebb szerepe Jimmy Kent karaktere a Downton Abbey-ben, de szerepelt a 2006-os Eragonban is.

Jesse Plemons

Talán a legismertebb színész a listáról, hiszen ő volt Todd a Totál szívásban és a Friday Night Lightsban is hosszú ideig játszott. Emellett egészen lenyűgöző módon, egy-egy alkalommal láthattuk az NCIS-ben, a Döglött aktákban, A félelem magában, a Grace klinikában, a Helyszínelőkben, de még a Sabrina, a tini boszorkányban és a Walker, a texasi kopóban is. A Csatahajóban látható alakítását viszont lehet inkább elfelejtené.

John Boyega

Pár tévéfilmen kívül ő volt Moses az Idegen arcokban, ennél többet nem tudunk róla mondani.

Matthew James Thomas és Ray Fisher

Mindketten inkább színházi munkájuk miatt ismertek, utóbbit például képtelenség megtalálni IMDB-n, de előbbi is csak pár brit tévésorozatos szerepet tud felmutatni.

Michael B. Jordan

Viszonylag kicsi az esély, hogy a Fantasztikus négyes-rebootban Fáklya szerepét megkapó Michael Jordan egy másik nagy költségvetésű franchise-ra is elkötelezi magát. Pedig Jordan több részben is ott volt a Drótban, a Vásott szülőkben és a Friday Night Lightsban illetve nemrég a Csajkeverőkben.

David Oyelowo

Meglehetősen felkapottá vált az utóbbi időben, 2015-ig összesen hét filmben már biztosan szerepel. Igazi színházi színész, az előző pár évben főleg drámai karaktereket játszott, és egyszer még Muddy Waters legendás blueszenészt is megformálta. Eddigi legismertebb filmjei A majmok bolygója: Lázadás és Az utolsó skót király.