Scarlett Johansson idegeneket szedett fel az utcán

2014.03.17. 17:20

Scarlett Johansson gyilkos földönkívülit alakít Jonathan Glazer Under the Skin című legújabb filmjében, ami hozzánk még nem érkezett meg, de a trailer már igen, és velencei tudósítónk már látta is.

A szexi, és néhol meztelen Johansson a filmben egy halott nő ruháit ölti magára egy tökéletesen üres, letisztult térben. A kifejezéstelen arcú, de annál dögösebb Johansson gyanútlan férfiakat szed fel az utcán, hogy mikor azok egy gyors dugás reményében felmennek hozzá, egy iszonyú, szurokszerű plazmába zárja őket.

A film érdekessége, hogy az áldozatokat játszó férfiak többségét nem hivatásos színészek alakítják, több jelenetet pedig rejtett kamerával vettek fel, és a járókelők valódi reakciója látható a végleges változatban is. Ebben csak az a furcsa, hogy a férfiak ezek szerint vagy nem ismerték fel Johanssont fekete parókában, vagy tényleg elhitték, hogy le fog velük feküdni.Az amatőr szereplők most azt is elmondták, hogy hogyan akarta őket Johansson felszedni, és hogy ők mit gondoltak. Volt, aki bevallotta, hogy nem ismerte meg, de a többség felismert a színésznőt, aki egyszer csak kiszólt egy autóból, hogy "Egyedül vagy? Mit csinálsz ma este?"

"Éppen nagyon nehéz időszakom volt, szakítottam a feleségemmel, azt gondoltam, hogy úristen, ez hihetetlen. Persze tudhattam volona, hogy túl szép, hogy igaz legyen" - nyilatkozta egy kétgyermekes apuka.