Cameron Diaz is ott lesz a MTV díjátadóján

2014.03.18. 11:38

Április 13-án Los Angelesben adják át az MTV filmes díjait, az Aranypopcornt. A ceremóniát Conan O'Brien vezeti majd a Nokia Theaterben, és azt már korábban is tudtuk, hogy azéletműdíjas Mark Wahlbergnek a Törtetők stábja adja majd át az elismerést. Most újabb sztárokat igazoltak a gálára: A csajok bosszúja című film három főszereplője, Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton is jelen lesznek majd, ők egy önálló klipben népszerűsítik a rendezvényt:

Get More: 2014 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton

A három színésznő A csajok bosszúja című filmben játszik együtt, Nick Cassavetes filmjében Cameron Diaz rájön, hogy megcsalják, és a másik nővel, Leslie Mann-nel együtt tervelik ki a bosszút a férfi, Nikolaj Coster-Waldau ellen. A terv része lesz Kate Upton is. A filmet Magyarországon április 24-én mutatják be. 

Az MTV díjátadójának különlegessége, hogy olyan kategóriákban is osztanak díjat, amiben máshol nem. Ilyen a Legjobb komikusi teljesítmény, a Legjobb gonosztevő, a Legjobb zenés pillanat, a Legjobb WTF-pillanat, Legjobb páros, Legjobb verekedés, és a Legjobb vetkőzős teljesítmény.

A jelöltek teljes listája itt olvasható, szavazni itt lehet

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?