Tényleg vénülő Terminátor lesz a T5-ben

2014.03.26. 10:24

Brit tudósok alrovatunkba illő választ adott Schwarzenegger arra a kérdésre, hogyan fogja 67 évesen eljátszani a T-800 Terminátort: hát úgy, hogy a fémcsontvázra rakott élő szövet is képes öregedni! Így John Connorék átprogramozott T-800-101-ese ugyanúgy megöregedett, ahogy időközben az őt alakító színész is.

Az osztrák izomkolosszus az MTV-nek adott interjújában mesélt a T5 kulisszatitkairól:

A Terminátorok rengeteget utaznak az időben. Így létezhet egy olyan fiatal T-800-as is, akit átprogramoztak, és ott öregedett meg. Ennek a karakternek lényege maga a gép, a fémcsontváz, de persze a rajta lévő emberi hús is fontos. A Terminátor élő szövete ugyanúgy öregszik, mint az emberi szövet, csak nem olyan gyorsan.

Ezzel a magyarázattal sajnos úgy tűnik, végleg elbúcsúzhatunk attól a rajongók körében igen népszerűnek számító lehetséges folytatásról, amiben az öreg Candy őrmester (Arnold Schwarzenegger) mészárolja az Ítéletnap utáni Mad Max-világban a '90-es években róla mintázott Terminátorokat.

Terminator 3

A 2015-ben mozikba kerülő, vadonatúj tévésorozattal is megtámogatott Terminator: Genesisben a Trónok harca khaleesije, Emilia Clarke lesz Sarah Connor, Jason Clarke kapta John Connor szerepét, az ellenállás vezérének legjobb barátja és egyben apja pedig a Die Hard 5 és a Spartacus golyófejű sztárja, Jai Courtney lesz. (via Screenrant)