A magyarok is özönlöttek a Noéra

2014.03.31. 14:56

45 ezren voltak kíváncsiak a hétvégén Magyarországon arra, hogy hogy adja Russell Crowe Noét. Ezzel ez lett a hétvége legnézettebb filmje, 66 millió forintos bevétellel. Nekünk rögtön két véleményünk is volt a filmről, ezeket itt lehet elolvasni.

Második helyre Wes Anderson filmje, A Grand Budapest Hotel került, erre több mint tízezren voltak kíváncsiak. A harmadik legnézettebb film a hétvégén A beavatott című Éhezők viadala-utánérzés lett szintén kicsit több, mint tízezer nézővel. Mi ugyan szóltunk, hogy ez a film rossz, de mivel ezen a hétvégén nem volt másik, kamaszoknak való film a mozikban, érthető, hogy ennyien mégis megnézték.

Mr. Peabody és Sherman kalandjai - előzetes - ekulturaTV

Negyedik helyen a Mr. Peabody és Sherman kalandjai végzett, ami kritikusunk szerint közel zseniálisra sikerült. A meséről, amiben egy kutya fogad örökbe egy gyereket, azt írtuk, hogy régen nem volt már ennyire kedves, okos és üdítően visszafogott 3D-s film a mozikban. 7900-an voltak rá kíváncsiak ezen a hétvégén.

Ötödik helyen a szegény ember Halálos irama, a Need for Speed futott be 6399 nézővel, míg a hatodik a 300 gyengécske folytatása lett. A top 10-be befért még a Pofázunk és végünk, a Non-stop, a Működik a kémia és 2014 eddigi legsikeresebb filmje, A Lego kaland. Az idén bemutatott filmek közül ez az első, amelyik elérte a négyszáz millió dolláros bevételt világszerte.