Cooper és Lawrence újra közös filmben

2014.03.31. 09:46

Új fotókat tettek közzé Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjéből, a Serenából. Ez lesz a páros harmadik közös munkája, az első kettő nem is sikerült rosszul: a Napos oldalt és az Amerikai botrányt is szerette a közönség, sok pénzt is hoztak és mindkét film begyűjtött pár Oscar-jelölést, előbbiért Lawrence el is nyerte a díjat. 

serena 3.png

De nem csak emiatt bízhatunk benne, hogy a Serena jó film lesz. A rendező ugyanis a dán Susanne Bier, akik korábban olyan remek filmeket csinált, mint az Esküvő után vagy az Egy jobb világ. Bár a forgatást már jó rég befejezték, a film eddig nem kerülhetett moziba, mert Bier még 18 hónapig dolgozott rajta. Persze mindenkit siettek megnyugtatni, hogy nem azért, mert annyira el van rontva, hanem mert a rendezőnő csak a tökéletessel elégedett.

serena 6.png

A film a nagy gazdasági világválság idején játszódik. Cooper egy George Pemberton nevű férfit játszik, aki körül hirtelen minden elromlik. Addig virágzó faipari vállalata veszélybe kerül, és azzal is meg kell birkóznia, hogy felesége (Lawrence) nem tud gyereket szülni neki.