Tom Cruise drónokkal harcolna Top Gun 2-ben

2014.04.01. 11:19

Legalábbis ez Jerry Bruckheimer producer nagy terve, és úgy tűnik, a dollármilliók reményében a 2012-ben elhunyt Tony Scott nélkül is megcsinálja az 1986-os kultfilm folytatását. A CSI, a Beverly Hills-i zsaur, a Con Air, az Armageddon és a Karib-tenger kalózai producere így nyilatkozott nemrég a Top Gun és a Bad Boys társproducerével, Don Simpsonnal szövögetett terveiről:

Don és én megpróbáltunk összehozni valamit, egyelőre kevés sikerrel. Tom Cruise is felkarolta a projektet, de nem jutott előrébb. Az biztos, hogy az új koncepció arról szólna, hogy pilótákra már semmi szükség a drónok kifejlesztése óta, Cruise viszont be akarja bizonyítani, hogy szükség van még rá a légierőnél.  

Ez viszont még csak az új sztori terve, konkrét tárgyalások nincsenek, és még a rendezőt sem választották ki. Bruckheimerék és a Paramount stúdió viszont nagyon bíznak abban, hogy az extrém elfoglalt Tom Cruise szorít nekik időpontot a határidőnaplójában, és meg tudják csinálni a Top Gun 2-t. Például a 30 éves évfordulóra. (via The Hollywood Reporter)