Elegáns Grace Kelly lett Nicole Kidmanből

2014.04.10. 17:00

Nicole Kidman várva várt Grace Kelly-filmje, a Grace – Monaco csillaga május 14-én nyitja a 67. Cannes-i Filmfesztivált, és alig két héttel később már a magyar mozikban is látható lesz.

Nicole Kidman mellett Tim Roth és Frank Langella játsszák a fontosabb szerepeket a filmben, ami a hollywoodi színésznő, Grace Kelly házasságában bekövetezett bonyodalmakat követi nyomon, amikor az Oscar-díjas színésznőt hat évvel esküvője után Alfred Hitchcock megpróbálja visszacsábítani a filmezéshez. A rendező Marnie címmel készülő filmjének főszerepét ajánlja fel az időközben monacói hercegnévá lett Gracenek. Éppen ebben az időszakban Monaco politikai krízisen megy keresztül, és III. Rainer herceg döntés elé állítja Grace-t.

A filmet a Piaf rendezője, Olivier Dahan rendezte, ami jó előjel, mert a Piaf egy kifejezetten jól sikerült életrajzi film lett. A monacói hercegi család viszont már jóval a premier előtt tiltakozott a film ellen, mert szerintük a sztorinak nem sok köze van Grace Kelly valódi életéhez.

Most végre itt van a magyar előzetes, mindenki eldöntheti maga, hogy hogy sikerült a Grace – Monaco csillaga.

Grace - Monaco csillaga szinkronizált előzetes (12E)