Benedict Cumberbatch nem szerepel a Star Wars VII-ben

2014.04.14. 10:28

A színész egyszerre hűtötte le a Csillagok háborúja- és a Doctor Who-franchise híveit: kijelentette, hogy soha nem alakítja majd a Doktort és nem tűnik fel a soron következő, hetedik Star Wars-filmben sem. Cumberbatch sajtósai 2013 szeptembere óta folyamatosan tagadják, hogy a színész neve egyáltalán felmerült volna a Star Wars-filmekkel kapcsolatban, de a Latino Review makacsul ennek az ellenkezőjét állított.

A lap szerint Cumberbatch ugyanezt játszotta el a Star Trekkel kapcsolatban is: akkor az ügynökei váltig állították, hogy Khan szerepét kapta meg, aztán kiderült, hogy dehogynem. A szerepről a Latino Review úgy tudta, hogy egyelőre nyúlfarknyi, de a VIII. és IX. epizódban már jelentősebb lesz. Cumberbatch és J.J. Abrams egyébként valóban tárgyalt a szerepről (vagy csak csajozási tippeket cseréltek, ki tudja). 

A mostani infót először az ausztrál The Iris hozta le, tegnap, miközben az OzComicCon nevű geekfesztiválról tudósítottak. Cumberbatch egy pódiumbeszélgetés alatt jelentette be, hogy szeretett volna részt venni a Csillagok háborúja-filmekben, de sajnos nem jött össze a dolog, és nem, cserébe nem száll be a Doctor Who-ba sem.