Új Transformers-trilógia jön

2014.04.14. 11:26

Ha valaki azt hitte volna, hogy három Transformers film elég, az ugye már forgatja a szemét vagy másfél éve, hiszen Michael Bay és a Paramount bejelentette és le is forgatta a 4. részt, amiben lesznek dinóbotok is, meg Mark Wahlberg, az egyszerű amerikai falusi melós aki csak a kamionját akarja tutujgatni, és a naplementében lassított felvételben lobogó zászló előtt állni és meghatott arccal a John Deere-feliratos baseballsapkát markolászni.

De ez sem elég, miért lenne: a többi stúdió képes évente-kétévente lehúzni újabb bőrt a saját rókájáról, miért pont a Paramount ne tenne így? Tesz is: a Transformers: A kihalás kora magyar címre hallgató negyedik filmmel egy újabb trilógiát indítanak be. Michael Bay az Entertainment Weeklynek nyilatkozta, hogy

Megvolt az első három, az első trilógia. Ez meg a következő etap első filmje. Nem biztos, hogy mindet én fogom rendezni, de ez a terv. 

A franchise legutóbbi filmje, a Transformers: A Hold sötét oldala 1,1 milliárd dollárt termelt 2011-es bemutatója óta, a három eddig film összbevétele 2,6 milliárd dollár volt. Az új filmben teljesen új szereplőgárdát kapunk,  Mark Wahlberg mellett Nicola Peltz, Jack Reynor, Kelsey Grammar, Stanley Tucci és T.J. Miller lesz látható. A június 27-én bemutatkozó filmben az amerikai kormány el akarja pusztítani a Transformereket, aztán meg jön a rohanás meg a sikoltozás.