John Cusack Julianne Moore masszőre lett

2014.04.15. 09:30

David Cronenberg mostanában nem a legjobb filmekkel állt elő, elég csak a Cosmopolisra vagy a Veszélyes vágyra gondolni, de korábban mégiscsak olyan klassz filmeket rendezett, mint A légy, A holtsáv, a Karambol vagy az Erőszakos múlt. Éppen ezért megérdemli, hogy az új filmje is kapjon egy esélyt, már csak azért is mert jó a sztori és jón színészek játszanak benne.

A Maps To The Stars nem kevesebbet ígér, mint bepillantást a hollywoodi kulisszák mögé. A film főhőse abból él, hogy önsegítő tanfolyamokat tart olyanoknak, akik filmsztárok szeretnének lenni. Mivel Hollywoodban vagyunk, kliense mindig akad elég, ráadásul a saját gyereke is tinisztár. Cronenberg nem bízta a véletlenre,  a leszbikus szextől az erőszakig mindent bevetett, nehogy ez a film is az előző rendezéséhez hasonló unalomba fulladjon.

A Maps To The Stars-ban olyan sztárok játszanak, mint Julianne Moore, John Cusack vagy Robert Pattinson. Itt pedig a vadiúj trailer:

Maps To The Stars Official Trailer (2014)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Hírek