Paul Walker testvéreivel fejezik be a Halálos iramban 7-et

2014.04.16. 08:23

A Hollywood Reporter információi szerint a tavaly novemberben, autóbalesetben elhunyt Paul Walker helyére két öccse, Cody és Caleb Walker ugrik majd be a Halálos iramban 7 című film forgatásának befejezésére. A film Facebook-oldalán tegnap jelent meg az infó, miszerint a testvérpár Walker befejezetlen akciójeleneteit és pár autós üldözéses szegmenst fog leforgatni. A színész közelijeit és szöveges jeleneteit még a baleset előtt sikerült rögzíteni.

A tavalyi tragédia után a Universal egy időre leállította a forgatást, majd a filmet rendező James Wannel és az író Chris Morgannel közösen átnézték a már dobozban levő nyersanyagot, átírták a forgatókönyvet és idén áprilisban folytatták a munkálatokat. A stúdió közleménye szerint

Paul is ezt akarta volna, és a stáb is úgy döntött, hogy emléke előtt a forgatás folytatásával tudnak leginkább tisztelegni. 

A Halális iramban 7. részében a néhai Walker mellett Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Chris "Ludacris" Bridges szerepel. A bemutató dátuma egyelőre 2015. április 10.