Egy rakás Pókember-film jöhet a jövőben

2014.04.17. 14:04 Módosítva: 2014.04.17. 16:10

Május elsején mutatják be a mozikban A csodálatos Pókember 2-t, ami a hírek szerint több másik, a filmes univerzumhoz kapcsolódó produkciónak is megágyaz majd. Egyelőre ezekről lehet hallani.

  • Venom
  • Baljós Hatos
  • Spider Slayers
  • Fekete Macska

Venom ugye szerepelt a Toby Maguire-féle harmadik Pókemberben, az ő filmjét Pókember 4 elé tervezik a Baljós Hatossal együtt. Venom egy szimbióta, és Peter Parker egyik legveszélyesebb ellensége a képregényekben. A Baljós Hatos (Sinister Six) pedig egy szupergonoszokból álló csapat, aminek a tagjait valószínűleg az eddigi, és a nemsokára bemutatásra kerülő karakterekből töltik fel. Zöld Manó és/vagy Vészmanó valószínűsíthető, a Pókember előzetesében pedig látni lehetett a háttérben Keselyű és Doktor Octopus felszerelését is. Az előző film főellenségeként funkcionáló Gyík is feltűnhet, vagy a másodikban helyet kapó Rínó és Elektró is. 

A készítők csak annyit mondtak, hogy semmi sem szent, ők a lehető legjobb hatost próbálják majd összerakni, csak találgatni lehet, kik lesznek benne.

A Spider Slayers és a Fekete Macska azonban egészen friss bejelentés. Mindkettő feltűnik az új Pókemberben, és későbbi filmekben is feltűnnek. A Spider Slayers (pókirtók?) Alistair Smythe-ról szól, akinek az apja annak idején létrehozta a pókirtókat Peter Parker elpusztítására, a fia pedig ezekből akarja megalkotni a lebrutálisabb pókvadászt, ami saját maga lesz.

A Fekete Macska már egy régebbi képregénykarakter, Felicia Hardy alteregója. Ő egy mestertolvaj, akinek az a különleges képessége, hogy balszerencsét hoz másokra. Néha Pókember ellensége, néha a társa, nagy ritkán pedig flörtölnek egymással, de kizárólag jelmezben.

Másik hír, hogy a Pókember 2 stáblistájának végén van egy plusz jelenet az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból. A rajongók azonnal bezsongtak, hogy ez talán a Sony és a Fox szuperhősös univerzumának a találkozását jelenti, de a stúdió kijelentette, hogy puszta reklámfogásról van szó. Ugyanis még nincs semmilyen jelenet felvéve a következő Pókember-filmekről, ezért logikusnak látták, ha a végére a következő Marvel-mozi részletét rakják. Ez egyáltalán nem számít szokványosnak, hogy egy stúdió a rivális filmes cég produkcióját reklámozza, vagyis a jövőbe akár tényleg bármi megtörténhet, hiszen a képregényekben Pókember és az X-Men többször is dolgozott egymással.

A végére pedig itt a legújabb előzetes A csodálatos Pókember 2-höz.

A csodálatos Pókember 2. (2014) legújabb előzetes