Jövő nyáron érkezik Magyarországra az új Terminátor

2014.04.24. 10:20

Megérkezett az első hivatalos bejelentés a következő - Arnold Schwarzenegger szerint egyébként remek -  Terminátorról, ami a stúdió közleménye szerint egy reboot lesz. A forgatás már megkezdődött New Orleansban, a rendező pedig az az Alan Taylor, aki a legutóbbi Thor-filmet és a Trónok harcát is jegyzi.

Az írói csapat  Laeta Kalogridisból (Avatar, Viharsziget) és  Patrick Lussierből (Féktelen harag) áll, a produceri munkáért pedig David Ellison, Paul Schwake és Dana Goldberg (Z világháború, Sötétségben - Star Trek) és Megan Ellison (A nő, Amerikai botrány) felel. Az Arnold Schwarzenegger és a Trónok harcában Daeneryst játszó Emilia Clarke szereplésével készülő film 2015 júniusában kerül a magyar mozikba.

Schwarzenegger Terminatorként tér vissza a filmbe, és a készítők azt ígérik, hogy a megöregedett külsejére is találnak magyarázatot a történetben. Emilia Clarke lesz Sarah Connor, Jason Clarke John Connor, Dayo Okeniyi pedig Miles Dyson fia. A Red-ben és a G.I. Joe-ban feltűnő Byung Hun Lee szerepéről egyelőre nem tudni semmit. Közben Patrick, Arnold Schwarzenegger fia szerepet kapott a Scouts vs. Zombies című filmben, amiben egy csapat cserkész próbálja elpusztítani a zombikat.

Az új Terminátor forgatásáról egyébként már az első kép is kiszivárgott.