Kate Upton mellei lenyomták Amerika kapitányt

2014.04.28. 08:42

Bár mi szóltunk, hogy A csajok bosszúja című Cameron Diaz-vígjáték rémesre sikerült, a mozikban aratott Nick Cassavetes rendezése. Három hét után ledöntötte a trónról az Amerika kapitány: A tél katonáját, mert ezen a hétvégén már ezt a filmet nézték meg a legtöbben az amerikai mozikban.

Kate Upton mellei táncot járnak a tengerparton

A Kate Upton szereplésével súlyosbított vígjáték 24,7 millió dollárt (5,5 milliárd forintot) hozott az amerikai mozikban. Az Amerikai kapitány-folytatás ezen a hétvégén már csak 16 millió dollárt, de így sem kell elkeserednie a franchise rajongóinak, mert összesen már  225 millió dolláros összbevételnél jár Amerikában.

A harmadik legtöbbet hozó film Ameriában a Heaven is for Real című dráma lett Greg Kinnear főszereplésével, 13,8 millió dolláros bevétellel, a negyedik pedig a Rio 2 13,7 millióval. Ötödik a Veszélyzóna, a tavaly meghalt Paul Walker egyik utolsó filmje lett (9,6 milló dollár), hatodik pedig Johnny Depp újabb nagy buktája, a Transzcendens, ami csak 4,1 millió dollárt tudott összekaparni ezen a hétvégén.