Zack Snyder rendezi az Igazság Ligája-filmet

2014.04.28. 10:37

A Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy Zack Snyder rendezi majd az Igazság Ligája-filmet (Justice League), ami előreláthatólag 2017-ben kerül majd a mozikba. Előbb nagyon nem is készülhetne el, mert Snyder meglehetősen elfoglalt: ő rendezi ugye a 2016. tavaszán mozikba kerülő Superman vs. Batmant is. Reméljük, hogy jobban sikerül majd, mint a tavaly nyáron bemutatott Az acélember. (Kritikusunknak ugyan tetszett, de a szerkesztőség nagy részét kikészítette.) 

Az acéléember - a 4. trailer

Természetesen az Igazság Ligája szereposztásáról még semmit nem tudni, de úgy lenne logikus, ha a korábbi filmek szereplői játszanák itt is a korábbi karaktereiket. Vagyis Henry Cavill lenne Superman, Ben Affleck Batman, Gal Gadot Wonder Woman és Ray Fisher Cyborg.

Justice League-mozi  egyes pletykák szerint a szuperhőscsapat eredettörténetét mutatja majd be, és gigantikus párharcok várhatók Batman és Superman, meg Superman és Wonderwoman között. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla