A Hatodik érzék kölyke újra horrort forgat

2014.04.30. 09:27

Nem most volt, amikor Haley Joel Osment halottakkal társalgó, cuki kisfiú volt a Hatodik érzékben: az egykori gyerekszínész azóta már 26 éves, szőrös és nagydarab férfi lett, leforgatott néhány kevésbé jelentős filmet (oké, a Mesterséges értelem még egész jó volt tőle) meg szinkronizált pár Kingdom Hearts-videojátékot, majd eltűnt a süllyesztőben.

tumblr lvoy0mnqfb1r16ywno1 500.gif
Fotó: tumblr.com

Most viszont zombiként támadhat fel: Kevin Smith ugyanis főszerepet kínál neki az Anti-Claus című horrorjában, amiben nem a Mikulás, hanem a rossz gyerekeket elrabló és megzabáló Krampusz lenne a főszereplő. Smith így mesélt a filmtervéről az avclub.comnak:

Amerikában mindenki úgy tudja, hogy a Mikulás a jóknak mindenféle finomságot és ajándékot visz, a rosszaknak pedig szenet. Németországban, Ausztriában, Magyarországon és Romániában viszont sokkal durvább ez az ünnep: a Mikulás a jó gyerekeknek egy zsák játékot visz, a rossz gyerekeket viszont a Krampusz dobja bele az üres zsákjába. Na én egy ILYEN karácsonyi filmre várok már évek óta, és mivel még senki sem csinálta meg, nem várok tovább, leforgatom én.