Két krampuszos karácsonyi horror lesz idén

2014.05.12. 10:27

Jó hírünk van a horrorhívőknek: Kevin Smith után az utóbbi évtizedek legjobb Halloween-horrorjának, a Trick 'r Treatnek a rendezője is úgy döntött, hogy egy gyerekrabló démonal riogat majd mindenkit az ünnepek alatt.

Michael Dougherty már a 2007-es Adsz vagy kapszban is látványosan bebizonyította, hogy jó érzéke van ahhoz, hogy lefejtse a cukormázat az angolszász kereszténység legszentebb ünnepeiről, és egy lazán összefüggő rémmesefüzért kanyarítson az eredeti pogány rítusok köré. Legújabb filmje, a Krampus (Kevin Smith nemrég bejelentett Anti-Clausához hasonlóan) abból a nálunk is ismert néphagyományból indul majd ki, hogy a Mikulás segédje, a vörös ördög a rossz gyerekeket bedobja a zsákjába, és magával viszi a Pokolba, hogy ott jól elfenekelje őket a virgácsával.

A krampuszos film forgatókönyvét a képregényfilmekben utazó Todd Casey és a Démonok között komponistája, Zach Shields írják majd, és annyit már most is lehet tudni, hogy az Adsz vagy kapszhoz hasonlóan itt is több minitörténet fog összeállni egy nagy egésszé. (via Geektyrant)

A legjobb Halloween-horror: Adsz vagy kapsz