Mila Kunis Wachowskiék sci-fijében repked

2014.05.12. 17:12

Andy és Lana Wachowski a Mátrix-folytatásokkal és a 2008-as Totál turbóval eléggé megtépázták az 1999-es kultstátuszukat (ekkor robbant be ugye a köztudatba a Mátrix), és két éve a Felhőatlasszal sem tudták visszahódítani a sci-fi királyai, helyesebben királya és királynője címet.

Talám most a Jupiter felemelkedése lesz az a film, ami miatt megint rájuk figyel a fél világ. Íme a legfrissebb részlet, amiben Channing Tatum mutatja be Mila Kunisnak egy futurisztikus nagyvárosban, milyen menő dolog olyan rakétacsizmával repkedni, mint Vasember.

Rakétacsizma Jupiter felemelkedéséből

A film sztorija egyébként nagyjából az, hogy a távoli jövőben egy dögös vécépucoló(!) lány (naná, hogy Mila Kunis) rádöbben: valójában ő a Föld királynője, és egy rakás rosszarcú figura meg akarja ölni emiatt. Szerencsére segít neki egy hegyes fülű fejvadász (Tatum) és Sean Bean is, aki reméljük, ebben a filmben végre nem fog meghalni. Az "év sci-fije" versenyben szintén jó esélyekkel induló Jupiter felemelkedése július 31-én kerül a magyar mozikba. (via Movieweb)

Jupiter felemelkedése