Végre egy új film, ami nem buta remake

2014.05.19. 12:34 Módosítva: 2014.05.19. 17:05

Nocsak, készül még olyan film is Hollywoodban, ami nem remake, nem folytatás, és egyetlen alsógatyás szuperember sem rohangál benne? Úgy tűnik igen, bár gyaníthatóan a Coen-testvérek is csak azért kaptak pénzt a Hail Caesarra, mert már annyi filmes díjuk van, hogy simán sakkozhatnak velük egy gigatáblán úgy, hogy az Oscar-szobrok a gyalogok.

Az '50-es évek Hollywoodjáról szóló, a szokásos Coen-stílusban megrendezett vígjáték-krimi Eddie Mannixról, egy testőr-magánnyomozóról szól majd, akinek az a feladata, hogy megvédje a mindennapokban a nagy stúdióknak dolgozó sztárokat.

A filmet az alkotók szerint egy valós személy, Fred Otash inspirálta, aki valóban hollywoodi zsaruból lett jó szimatú magánnyomozó majd bestseller író, aki Marilyn Monroe meggyilkolásáról is megpróbálta lerántani a leplet. A filmben tehát lesz romantika, bűn, drogozás, csillagok közé emelkedés és porba hullás, gyilkosság, call girlök és sötét titkok, úgyhogy alig várjuk az újabb híreket. A főszereplők személyéről és a forgatás kezdetéről ugyanis még semmit sem tudni. (via Geektyrant)