Jolie tényleg együtt forgat Brad Pittel

2014.05.21. 17:13

Angelina Jolie a hamarosan mozikba kerülő filmjét, a Demónát reklámozó interjúkban masztektómiájáról, az elrabolt nigériai iskolás lányokról és arról is beszélt, hogy újra Brad Pitt-tel készül forgatni. 

Jolie a gonosz Demónát alakítja a Disney új játékfilmjében, amely a Csipkerózsika-mesét dolgozza fel a rossz tündérrel a főszerepben. A színésznő a május 30-án debütáló produkcióról beszélve nem tagadta, hogy a Disney-meséket elég unalmasnak találja, írja az MTI. Demóna azonban más, "olyan, mint egy negatív hős", és amikor "úgy érzi sérelem érte, ha valaki megbántja, úgy válaszol: 'Hát, rendben. Szórakoztok velem? Akkor figyeljetek rám".

Az interjúban Jolie ismételten hangsúlyozta, hogy a nigériai iskolás lányokat elrabló Boko Haram iszlamista szervezetet fel kell göngyölíteni és bíróság elé kell állítani. Mindemellett szerinte a médiának nem szabad rövidlátónak lennie, a világban történt számos más szörnyűségről is tudósítania kell, köztük a szíriai menekültek millióinak helyzetéről.

Maleficent Official Trailer #3 - Legacy (2014) Angelina Jolie HD

Az éppen egy éve történt kettős melleltávolításáról szólva hangsúlyozta: nagyon örül neki, hogy a többi nő láthatja, számukra is nyitva áll ez a lehetőség. Jolie-nál az orvosi vizsgálatok szerint rendkívül nagy volt az esélye a mellrák kialakulásának.

A színésznő egy másik, az Extra tévémagazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a karácsonyra a mozikba kerülő Unbroken című második világháborús alkotása - második rendezése - után máris újabb filmterv foglalkoztatja. "Nem nagy film és nem akciófilm. Olyan, amit szeretünk, mégis ritkán szerepelhetünk ilyesmiben" - mondta hozzáfűzve, hogy a "nagyon kísérleti, független jellegű filmet" ő írta, és a forgatáson vőlegényével, Brad Pitt-tel áll majd ismét a kamera elé.

Pitt-ről, akivel tíz éve él együtt, kijelentette, hogy ő a családja. "Nemcsak a szerelmem, a partnerem, ami csodálatos, hanem most már ő a családom. Van már közös történetünk és keményen dolgozunk azon, hogy az életünk nagyszerű legyen."