Mystery Gang, Anima és Péterfy Bori a Fekete leves-bulin

2014.05.28. 12:27

Június 5-én érkezik a mozikba az új magyar akciófilm, a Fekete leves, amit mi már láttuk a Titanicon, és nem csak azért lelkesedtünk érte, mert az Index is kapott benne egy kicsi, de annál fontosabb szerepet. Csütörtök este pedig hatalmas Fekete leves-váró buli lesz a PRLMNT nevű helyen, a Szikra és a Metro mozi egykori helyén nyílt szórakozóhelyen, fellépnek a film zenéjét készítők: a Mystery Gang, a Mississippi Big Beat, az Anima Sound System és  Péterfy Bori. Utána pedig a DJ- ké a főszerep, jön SuperStereo és a film főszerepét játszó Feaky D, azaz Perjés Zoltán. 

A Mississippi Big Beat új klipjét a Keep Rockin' Mama című dalukhoz a film jeleneteiből vágták össze, itt az Indexen lehet először megnézni: 

Mississippi Big Beat - Keep Rockin' (Mama)

A Fekete leves sok szempontból különleges magyar film. Egyrészt a hazai gyakorlatban ismeretlen ún. „crew-funding” finanszírozásban készült, magyarán a stáb dobta össze rá a pénzt. A történet szerint a sokmilliós póker adósságba keveredett DJ (Feaky) tippet kap, hogy mászhat ki a zűrből: “csak” egy páncélautót kell megszerezni. Az akcióhoz az éppen diliházban pihenő haverját (Erik) és annak ápolt barátait (Zsolt, Simon, Hermina) szervezi be. A bolondkommandó meglepő profizmussal csinálja meg a nagy balhét. A 300 milliós zsákmány örömére óriási bulit rendeznek. Csajok, drog, rock and roll, mostantól övék a világ! De jön a fekete leves, kiderül, komoly gondban vannak, mert kiderül, hogy a maffia rettegett főnökét rabolták ki.