Johnny Depp játszhatja Houdinit

2014.05.28. 11:56

Johnny Depp játszhatja Harry Houdini szerepét a készülő Lionsgate produkcióban, a Houdini titkos élete ( The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero) című filmben. A DeanParisot (Red 2) rendezte film nem csak szabadulóművészként mutatja be Houdinit, hanem feltárja az okkultizmus iránt érdeklődő oldalát is. A William Kalush és Larry Sloman könyvén alapuló forgatókönyvet Noah Oppenheim írta.

Depp két bukáson van túl, a Transzcendens és A magányos lovas is csúnyát bukott a jegypénztárakban, igaz jövőre javíthat az 50 éves színész, hiszen jön a Karib-tenger kalózai ötödik része, és az Alíz Csodaországban is. Mindkettő Disney produkció, és mindkettőt nagy várakozások övezik. Bár az is lehet, hogy a Houdini titkos élete még a Karib-tenger kalózai előtt elkészül, a jelenlegi tervek szerint ugyanis már idén novemberben forgatnának.

A nemrégen mozikba került Transzcendenst egyébként mi is utáltuk, két pontot adtunk rá, de azt is nehezen. A film még a 100 milliós gyártási költséget sem hozta be.