nono

Angelina Jolie már megint visszavonulna

2014.06.02. 17:17

Angelina Jolie azt fontolgatja, hogy befejezné a színészkedést, írja a Time magazin. Igaz, a 39 éves színésznő pont ezen a hétvégén hozta össze a karrierje legjobb nyitóhétvégéjét (a Demóna csak Amerikában 70 milliót szakított), és már 2012-ben is azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a gyerekek miatt abbahagyja a munkát.

Szóval azért nem kell annyira komolyan venni Jolie legutóbbi interjúját, miszerint Kleopátrát még eljátssza, mert egy régi barátja, Eric Roth írta a forgatókönyvet, de aztán örökre hátat fordít Hollywoodnak és a blockbuster-főszerepeknek.

2012-ben ez volt Jolie indoka a visszavonulásra:

Azt hiszem abba kell majd hagynom a színészkedést amint a gyerekek tinikorba lépnek. Túl sok dolgom lesz otthon, és nem akarok állandóan távol lenni. Nagyon szeretek szerepelni, félre ne értsék, és hálás vagyok azért, mert ilyan nagyszerű karrier jutott osztályrészemül. Sok olyan történetet elmesélhettem, amit fontosnak tartok, és olyanokat is, amelyekkel szimplán csak szórakoztatni akartam, de eljött az a pont az életemben, amikor meg kell gondolnom, mivel töltöm majd napjaimat a jövőben.

Ráadásul Jolie férje, Brad Pitt is legendás visszavonulgatós sztár: ő 2011-ben mondta azt, hogy 50 évesen nem vállal több szerepet, és átáll a kamera túlsó oldalára rendezőnek vagy producernek. Ehhez képest most, hogy idén már 51 lesz, épp egy második világháborús filmen dolgozik David Ayerral, és a pletykák szerint ő lesz a kultikus HBO-sorozat, a True Detective 2. évadának egyik főszereplője.