nononononono

Oscar-díjas színésznővel erősít a Csillagok háborúja VII

2014.06.02. 18:32

Lupita Nyong'o személyében Oscar-díjas színésznővel bővült J.J. Abrams első Csillagok háborúja-filmjének szereplőgárdája. A 12 év rabszolgaságért a legjobb női mellékszerep díjával jutalmazott Nyong’o bejelentése nem túl nagy meglepetés, a színésznő hónapok óta tárgyalt a producerekkel, csak eddig valahogy nem tudtak megegyezni.

Nem ő az egyetlen új név a gárdában, szerepet kap a filmben Gwendoline Christie is, akit a Trónok harca nagydarab harcos amazonjaként (Brienne Tarth) ismerhetünk. Az ő leigazolása váratlan, és persze kérdéseket vet fel karakterének sorsáról is a Trónok harcában, de tapasztalataink szerint az ilyen időegyeztetési dolgokat kiválóan megoldják Hollywoodban. Christie-vel a moziban egyébként az Éhezők viadala-franchise utolsó filmjében találkozhatunk majd legközelebb.

A filmben John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker is szerepelni fog, a forgatása jelenleg is tart Szaúd-Arábiában. A film forgatókönyvét Lawrence Kasdan és J. J. Abrams írta, a zenájét pedig természertesen John Williams szerzi. A bemutató 2015. december 18-án lesz.