Újabb szörnyű filmmel támad Nicolas Cage?

2014.06.02. 09:54

Nicolas Cage szabályosan sportot űz abból, hogy egy jó film mellé három rosszat is leforgat. Legutóbb az alkesz, gyerekverő redneckekről szóló Joe két díjat is kapott a velencei filmfesztiválon, és minden kritikus agyondicsérte (még a "mindent csak fikázó" Index is, hoppá!), a Taken-klón Rage/Tokarevről viszont kiderült, hogy csak a trailerje volt jó.

De ha már trailer: a hétvégén új előzetes jött ki a legfrissebb Cage-filmhez, a Left Behindhoz, amiben csak egy maroknyi csapat éli túl az utasszállítók összeütközését, többszázezer ember eltűnését, és az azt követő káoszt.

Itt az új Nicolas Cage-film, a Left Behind trailere

A Left Behind érdekessége egyébként nem is Cage, hanem a rendező,   Vic Armstrong  személye. Ő ugyanis az Indiana Jones-, a Star Wars-, a Conan- és a Rambo-filmek kaszkadőréből küzdötte fel magát kaszkadőr koordinátorrá és second unit rendezővé (a 2006-os Szabadság, szerelem harci jeleneteiben is ő lövette szét Budapestet), az Ifjú Indiana Jones-sorozat óta pedig rendezőként is szívesen kipróbálja magát.

A Left behind idén októberben kerül az amerikai mozikba, de arról sajnos egyelőre semmi hír nincs, hogy nálunk is bemutatják-e a filmet, és ha igen, mikor.

De miért vállal be Cage ennyi trágya filmet?

Mert már évek óta anyagi gondokkal küzd: tényleg mocskosul kell neki minden hakniért a pénz. A két válása, a zavaros ingatlanbizniszei, a sokmilliós adótartozásai és banki kölcsönei, a volt barátnőjének, Christina Fultonnak leperkált 13 millió dollár, a régi ügynökével való pereskedés, a képregény- és dinókoponya-mániája valamint a kilenc Rolls Royce Phantom és egy nassaui sziget megvásárlása  a 2010-es évek elejére totális anyagi csődbe sodorta a sztárt.

Nicolas Cage ügynöke