Gyereket erőszakolhatott a Jurassic Park színésze

2014.06.06. 10:24

Cameron Thort azzal vádolják, hogy színészleckéket ígért egy 13 éves lánynak, de helyette egy elhagyatott helyre vitte és szexuálisan molesztálta.

Az eset még 2008-ban történt, de Gregory Cameron Thort csak tegnap kapta el és tartóztatta le a Los Angeles-i sherrifiroda, írja a Hollywood Reporter. Emberrablással és nemi erőszakkal vádolják.

A vád szerint hat évvel ezelőtt Thor konzultációkat tartott a tizenhárom éves lánynak, de az egyik ilyen találkozó után beültette a tinédzsert a kocsijába, elvitte egy elhagyatott helyre Los Angeles környékére, majd ott molesztálta.

Thor a feleségével, Alice Carterrel együtt alapította a Carter Thor Studioy színitanodát, ami a honlapja szerint olyan előadókat látott már vendégül, mint Sharon Stone és David Fincher. A leírás szerint a tanoda tinédzsereket is oktat. A honlapot a botrány kirobbanása után lekapcsolták.

Thor játszotta Lewis Dodgsont a legelső Jurassic Park-filmben, szerepe szerint ő volt az őslényparkot alapító InGen riválisának, a BioSynnek a főnöke, aki felbérelte a parkot eláruló Dennis Nedry-t, hogy dinóembriókat lopjon. Thor ezen kívül még feltűnt az Egy becsületbeli ügyben és a Hookban is.

A bíróság 2,6 millió dollár óvadékot szabott ki a színészre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport