Vin Diesel egy hisztis picsa

2014.06.16. 17:40

Forog a Halálos iramban 7, amelynek egyik főszereplője, Paul Walker autóbalesetben hunyt el még novemberben. Akkor úgy nézett ki, hogy nem is fogják tudni folytatni a melót, hiszen túl sok jelenete lett volna még a filmben, de a nyugati technika ma már olyan szintre jutott, hogy csak nézünk: Walker testvérei adják majd a színész testét, az arcát pedig CGI-varázslók komponálják rá a képekre.

És ha ez nem lett volna elég, most kiderült, hogy a stáb nagy része a másik főszereplőt, Vin Dieselt is szeretné CGI-jal helyettesíteni, mert egy elviselhetetlen hisztis picsa, akivel nem lehet együtt dolgozni. Rendszeresen késik, és ha ott is van a díszletben időre, bezárkózik a lakókocsijába, és ott kuksol, miközben a teljes stáb azt várja, mikor méltóztatik előmászni. Egy másik alkalommal egész nap nem volt hajlandó dolgozni, sőt kommunikálni sem a rendezővel, másnap pedig két órán át üvöltözött a producerekkel, azt firtatva, hogy

hát én meg mi a faszt keresek itt, mondjátok már meg!

A producerek a megbeszélés / üvöltözés után dublőrökkel helyettesítették Dieselt, és csak olyan jeleneteket forgattak, amihez nem kellett az arca. Nehéz lehet Vin Dieselnek lenni, na.