Gary Oldmannek tele van a hócipője a képmutató Hollywooddal

2014.06.24. 09:09

A színész egy friss interjúban A majmok bolygója: Forradalomtól eljut odáig, hogy kiáll a zsidózó Mel Gibson mellett.

Gary Oldman a Playboynak adott interjújában oldalakon keresztül beszél a karrierjéről és a filmjeiről, de egy idő után Alec Baldwinra és Mel Gibsonra terelődik a szó, és rögtön kibukik belőle, hogy miből van elege: Hollywood képmutatásából. Abból, hogy Gibsont meghurcolták, amiért zsidózott, pedig csak részeg volt, és részegen mindenki mond ilyeneke. Oldman szerint csak azért támadták ennyire, mert egy zsidók irányította városban dolgozik és sikerült megmarnia a kezet, ami eteti.

Aztán az is felháborítja, hogy híresen liberális komikusok, mint Bill Maher és Jon Stewart bármit kimondhatnak, de Alec Baldwin meghurcolják, amikor lebuziz egy paparazzit az utcán. Attól a kettős mércétől is kivan, hogy ha tavaly az Akadémia egyik tagja nem Tizenkét év rabszolgaságra szavazott az Oscarra, azt rögtön rasszistának bélyegezték.

Szegény Oldman is tisztában van azzal, hogy miket mond, úgyhogy már a következő válaszában kifejti, hogy muszáj lesz kivágni belőle részeket, mert rossz emberek mellett áll ki és nem a politikailag korrekt szavakat használja a kisebbségekre. De ezt csak azután teszi, amikor kifejti a nagyon tömör, de határozott véleményét a pápáról. A Playboy szerencsére semmit nem vágott ki.

Az ötoldalas interjút itt lehet elolvasni.