Charlize Theron lepukkant punk lesz az új Mad Maxben

2014.06.26. 14:03

Kijött az első képsorozat a Mad Max-franchise Fury Road című rebootjáról, ami alapján igencsak úgy néz ki, hogy a Mad Max 2 újrája lesz, bár a szinopszis mást ígér. A filmet, legalábbis ami a színészekkel felvett jeleneteket illeti, még 2012 decemberében leforgatták, de csak jüvőre kerül mozikba - és ami ennél is furább, hogy eddig jó, ha egy kép kikerült a karakterekről, Charlize Theronról konkrétan tegnapig sejteni sem lehetett, hogy fog kinézni. Jó, sejtettük, hogy koszos lesz és szakadt, de jó látni is.

Tom Hardy lesz Max, Theron egy Imperator Furiosa nevű karaktert alakít, mellettük szerepel mág a filmben Nicholas Hoult, Nathan Jones, Zoë Kravitz, Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley és az első Mad Maxben a Toecutter nevű karaktert alakító Hugh Keays-Byrne is. A filmet rendező George Miller kevés digitális trüköt és még kevesebb dialógust ígér, a történetről pedig annyit lehet tudni, hogy

A posztapokaliptikus jövőben járunk, a bolygó elsivatagosodott, az emberiség reményvesztett, és élethalál harc folytat a túlélésért. Két lázadó állíthatja helyre a rendet, a feleségét és gyerekét gyászoló Max, aki inkább üt, semmint kérdez, illetve Furiosa, aki abban bízik, hogy ha átvág a sivatagon és eléri szülővárosát, mindent megváltoztathat.

A tesztvetítések nagyon pozitívak voltak, állítólag a film egy nagy, elnyújtott, 110 perces gigaüldözés, és kérem szépen, egy Mad Max-filmtől műst nem is várunk. Bemutató: 2015. május 15.