Magas, izmos, a haját mintha odaragasztották volna

2014.07.04. 10:43

A Warner Bros. kiadta az első hivatalos képet a Batman v Superman: Dawn of Justice című filmből, és persze hogy Henry Cavill látható rajta, tetőtől-talpig Superman-jelmezben.

1404338747000-usa-today-online2

A kép meglehetősen sötét, jelezve, hogy Clark Kent/Superman nem otthon, a jóval vidámabb, színesebb Metropolisban, hanem Batman haverjánál vendégeskedik, Gotham City-ben. A képpel együtt a USA Today lehozott egy interjút Zack Snyder rendezővel, aki túl sok újat nem mondott a filmről, de azt elárulta, hogy a címben direkt nem "vs." szerepel a versus (ellen) rövidítésére, hanem "v", mivel a film nem arról fog szólni, hogy a két gumiruhás-köpenyes macsó egymásnak esik és két órán át gyepálják a másikat. 

Ami Batmant illeti, Snyder azt mondta, hogy nem feltétlenül akarta az új Superman-filmben a Bőregérembert is szerepeltetni, de nem bánja, hogy így alakult, mert a sztori alakulásával megvolt az a pont, ahol simán be lehetett illeszteni a történetbe. Snyder Batmanje ráadásul nem az az önmarcangoló, saját identitásával és motivációival küzdelmet folytató szuperhős lesz, akit Nolan Sötét lovag-trilógiájában megszokhattunk, hanem egy régivágású igazságosztó, aki esténként sötét jelmezbe bújva veri félig agyon Gotham City gazembereit.

A filmben szerepel majd még Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher) és Aquaman (Jason Momoa) is, meg egy rakás más karakter, akikről a következő hetekben kapunk majd hasonlóan szépre fotósoppolt plakátokat.