18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyugdíjas néni fejest ugrik a tetőről

2014.07.04. 11:02

A folpackba csomagolt Nagy Zsolt szexelni próbál, Benedek Miklós ízesen káromkodik, Molnár Piroska pedig leveti magát a panel tetejéről. Megérkezett Pálfi György Szabadesés című filmjének bizarr előzetese.

Pálfi saját bevallása szerint azért készítette a Szabadesést, mert nem bírta kivárni, hogy a régóta dédelgetett Toldija megkapja az induláshoz szükséges pénzt. A film története szerint egy nyugdíjas néni leugrik egy panelház tetejéről, és zuhanás közben bepillant az ablakokon, amiken keresztül különféle furcsa sztorik rajzolódnak ki, még az előzetesből sem lehet egyértelműen megmondani, hogy mik lesznek a történetszálak.

Szabadesés - előzetes

Az biztos, hogy Nagy Zsolt és Hőrich Nóra Lili annyira retteg a baciktól, hogy fóliába csomagolják magukat és gyógyszereket fogyasztanak, Kis Diána Magdolnának születik egy gyereke, lesz még közös meditáció, egyik lakásban egy meztelen nő pózol, Molnár Piroska meg lefejeli a járdát, de felkel, mintha mi sem történt volna.

A film európai premierje Karlovy Varyban lesz, ahol bemutatják Zomborácz Virág Utóéletét és Reisz Gábor Van valami furcsa és megmagyarázhatatlanját is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport