nonono

John Cleese is szerepel a Baywatch remake-ben

2014.07.09. 08:46

Gazdag brit rosszfiút alakít majd John Cleese a jövőre készülő Baywatch moziban, ami nem is lesz Baywatch film, hiszen engedélyek hiányában a nevet nem használhatják. Így hiába játszik majd benne a hírek szerint David Hasselhoff és Pamela Anderson is, a Baywatch szó nem hangozhat el a filmben. A filmet Chris Cottam angol rendező készíti majd, és nagy valószínűséggel az egyedüli cél a pénzkereset, már ha ez egyáltalán lehetséges, egy ötvenéves Pamela Andersonnal és Hasselhoffal. Többek szerint a még el sem készült film máris pályázhat a világ legrosszabb filmje címre.

A rendező szerint azonban legyűrik majd a jogi akadályokat, és abból fognak állandó humorforrást csinálni a filmben, hogy nem mondhatják ki a Baywatch nevet. Alexandra Paul, a sorozat egykori szereplője elmondta, az ő ötletük volt a mozifilm, hiszen mostanában egyre többet lógnak együtt a sorozat szereplőivel, és szeretenék megmutatni, hogy ők nem csak egydimenziós színészek.

A Baywatch sorozat 11 éven át, 1989 és 2001 között futott hatalmas sikerrel, tévéfilm már készült a sorozat szereplőivel 2003-ban, de mozifilm még nem.