Újra hullanak a cápák a levegőből

2014.07.09. 16:45

Akkora kultuszfilm lett minden idők egyik leggagyibb filmjéből, a Sharknadóból, hogy nem volt kérdéses, hogy a SyFy tévécsatorna a múlt évi első rész után elkészíti a másodikat is. Pedig a Cápavihar (ez lett a magyar cím) újdonsága mindössze annyi volt, tátott szájú, gyilkolni kész cápák hullottak az égből, amik készek mindenkit lemészárolni.

Az őrült ötletre annyira ráharapott mindenki, hogy már a hivatalos trailert is majdnem 3 millióan nézték meg egyetlen nap alatt, a másnapi premier pedig szétrobbantotta a közösségi médiát. Sokak szerint a film azért csodálatos, mert nem veszi komolyan magát. A Sharknado körüli felhajtásba aztán a hírességek is becsatlakoztak, mondjuk ennek ellenére a filmet, mindössze 1,37 millióan látták, ami nem számít kiemelkedően nagy számnak.

A második részben a cápák ezúttal New Yorkra csapnak le, várják is őket az amerikaiak, beizzított láncfűrészekkel. A Cápavihar második részének bemutatója július 30-án lesz a SyFy csatornán. Addig itt az új trailer a második részhez.