Vin Diesel most már tényleg Kojak lesz

2014.07.21. 12:44

A kopasz színész először egy 700 éves boszorkányvadász lesz, aztán meg a világ leghíresebb tar nyomozójaként fogja szopogatni a nyalókát.

Vin Diesel jelenleg A galaxisok őrzőivel haknizik, ő játssza ugyanis Grootot, a faembert, akinek egy, azaz egészen pontosan egyféle mondata van a filmben, a saját neve. Igaz, ezt többször, többféleképpen mondja el a filmben. Diesel az ő hangja, úgyhogy őt is megturnéztatják a film sajtósai, egy interjúban pedig megkérdezték tőle, hogy mik a következő filmjei.

Először egy viszonylag uncsi boszorkányos akciófilmről mesélt, amiben egy hétszázéves boszivadász lesz New Yorkban Michael Caine oldalán, a filmet Breck Eisner (Szahara, A tébolyultak) fogja rendezni, és Diesel már nagyon várja, mert biztos jó móka lesz. De amit utána mondott, az sokkal jobb mókának tűnik, ugyanis az Universal stúdiónak fogja elkészíteni Telly Savalas tévéről kiirthatatlan Kojakjének a modern filmváltozatát.

12.gif
Fotó: szarvas / Index

Még másfél éve robbant a hír, hogy a Skyfall című baromi sikeres Bond-film két írója, Robert Wade és Neal Purvis fogja írni Dieselnek a filmet, ők próbálnak majd valahogy egy tökéletes történetet összegyúrni öt évad százhuszonöt epizódjából. Egy Facebook-posztja szerintDiesel álomrendezője Ang Lee lett volna, de egyelőre nincsen hír arról, hogy a Tigris és sárkány Oscar-díjas rendezője.

Diesel nem az egyetlen, aki Telly Savalas után megpróbálta feléleszteni a legendás nyomozót, 2005-ben készült egy sorozat a hasonlóan hajhiányos Ving Rhames-szel a főszerepben, de csak egy évadot élt meg. A hetvenes évek sorozatait feltámasztó amerikai filmek eddig bénán sültek el (Starsky & Hutch, Hazárd megye lordjai), de kétségtelen, hogy Vin Diesel több adottsága miatt is tökéletes választás a főszerepre. Már csak egy alkalmas stábot kellene rakni köré.

További Diesel-hír, hogy nagyon szeretne harmadik részt az xXx-nek, annak ellenére, hogy a második részben Ice Cube játszotta a szerepét.