Johnny Depp csak 2017-ben lesz újra kalóz

2014.07.25. 14:10

Özönlenek a hírek a San Diego-i Comic Conról: a Disney például az egymás sarkát taposó Marvel-szuperhős és az új Star Wars körüli hype miatt egyelőre nem kér Johnny Deppből, és jóval odébb tolták el a kasszarobbantó A Karib tenger kalóziai-széria Dead Men Tell No Tales alcímen futó ötödik részét. Jack Sparrow kapitány hülye fején így csak 2017. július 7-én röhöghetünk.

-D-pirates-of-the-caribbean-27866468-500-204.gif
Fotó: The Walt Disney Company

A sanyarú sorsú Karib-tenger 5 premierjét az elmúlt években is rengetegszer tologatták már, először 2015-re, majd 2016-ra. Bár a franchise eddigi négy része összesen 3,6 milliárd dolláros bevételt termelt, az ötödik rész onnantól lett végleg mostohagyerekként kezelve, hogy 2013-ban a kalózszéria három kulcsfigurája, Johnny Depp, Gore Verbinski és Jerry Bruckheimer hatalmasat buktak a Magányos lovas című westernvígjátékukkal.

De rendező és forgatókönyvíró is csak nagyon nehezen került az új részhez:  a zseniális Ted Elliott-Terry Rossio-páros helyett az Indy 4-et jegyző Jeff Nathansonra bízták a sztorit, a rendező pedig a Hófehérke forgatásán a főhősnővel félrelépő Rupert Sanders helyett Joachim Roenning és Espen Sandberg lesz. (via Movieweb)  • Hírek
  • Bankszámla