Semmi nem ment meg az Éjszaka a múzemban 3-tól

2014.07.29. 16:41
84115

2014 karácsonyán újra visszatér a kritikusok által utált, de szép bevételt hozó Éjszaka a múzeumban-sorozat Ben Stillerrel a főszerepben. A történet ezúttal a londoni British Múzeumban fog játszódni, és ha minden igaz, akkor a harmadik rész lesz egyben az utolsó is. A főszereplő mellett Robin Williams, Dan Stevens, Ricky Gervais, Rebel Wilson, Ben Kingsley és Owen Wilson játszik majd.

Az első részt utáltuk, kritikusunk szerint "az igénytelenség bosszantó, amivel másodrangú forgatókönyvírók és egy közepesen tehetségtelen rendező (Shawn Levy, az új Rószaszín párduc direktora) összefércelték a gagyi határát legtöbbször alulról súroló tréfákat. A Jumanji-receptet látjuk sokadszorra: kétdimenziós karakterek, félgőz, Robin Williams (aki egyébként egyre fásultabb, ha nevetetni kell). Ezt a középszert a magyar fordítás ötletes szójátékai sem tudják kellően feldobni". A második résszel már megengedőbbek voltunk, úgy találtuk, hogy legalább annyi zseniálisan ötletes poén van az Éjszaka a Múzeumban 2-ben, mint ahány gagyi, de ami az utóbbiakat is feljavítja, az a minden kockát következetesen végigkísérő irónia.

A folytatás többek között a fáraók világába vezet majd, az első képek most jöttek ki a filmből. Ebből még semmilyen következtetés nem vonható le a minőségre, majd az első trailer után okosabbak leszünk.

84113