Csak Cameron Diaz teste jó a Szexvideóban

2014.08.01. 13:07

Nagyon vártuk a Szexvideót, mert szinte pontosan azt ígérte, amit a tavalyi év sikerfilmje, a Családi üzelmek. Vagyis hogy egy negyvenen túli színésznő (ott Jennifer Aniston, itt Cameron Diaz) feneket és mellett villant, miközben egy csomó szexes-drogos poénnal röhögi körbe a romantikus vígjátékok legnagyobb kliséit, a vigyorgó néző pedig észre sem veszi, hogy valójában most is egy profin összerakott romantikus vígjátékot néz. A Szexvideóval azonban alapvető bajok vannak, mivel nyoma sincs benne

  • a profizmusnak
  • a romantikának
  • és a humornak.

Ez különösen fájú úgy, hogy a Szexvideót ugyanaz a  Jake Kasdan  rendezte, aki a Rossz tanárt. Ráadásul Cameron Diaznak A csajok bosszúja után idén ez már a második béna vígjátéka.

Diaz védelmében azért mindenképp meg kell jegyezni, hogy ezúttal nem rajta múlt a gyenge végeredmény. A szexuális életét rendszeresen a bulvársajtó előtt kibeszélő színésznő ugyanis a Szexvideóban is pont ugyanolyan lelkesen villantott mellet, nézett csábítóan a kamerába és asszisztált minden disznó poénhoz, mintha egyetlen nap sem telt volna el a '90-es évek óta, amikor még erotikus videóban pózolt, és a Maszk, meg a Keresd a nőt! bombanője volt.

Az Index lehúzta? Már rohanok is a moziba!

Gondolja azért át, a Szexvideót mások is szidták.

Port.hu: 6,7 csillag

IMDb: 5,1 pont

Rottentomatoes: 18%

Metacritic 36%

Index-ítélet: 4/10

Íme a legerotikusabb jelenetei a Szexvideóból, amihez állítólag testdublőrt sem kért és utólag sem kozmetikázta a CGI-csapat:

Mi lett akkor elrontva a filmben? Minden más

A film a prosztóvígjátékok tipikus alaphelyzetével nyit: a kapcsolatába belefásult párocska (Cameron Diaz és az Így jártam anyátokkal sztárja, Jason Segel) házipornóval akarja feldobni az ellaposodott szexuális életét. Természetesen nem törlik le a felvételt, így a szexvideó a felhőnek és a szinkronizált applikációknak köszönhetően eljut a szülőkhöz, a barátokhoz és  a főnökhöz is, vagyis mindenkihez, akinek az ifjú házaspár korábban egy-egy ostoba és felesleges Apple-termékelhelyezés során iPadet ajándékozott.

A Szexvideó így végig arról szól, hogy Diaz és Segel viccesnek szánt, de totálisan humortalan jelenetekben csörtetnek be éjszaka az ismerőseikhez, hogy ott kokózós-kufircolós-kutyakergetős kalandok árán visszaszerezzék az iPadeket. Érthetetlen módon egy 2014-es vígjátékban csak egyetlen szereplőnek, egy pattanásos tinédzsernek jut eszébe a megkaparintott házipornót felrakni a netre, pedig ez már az webes világ hajnalán, az 1999-es Amerikai pitében is központi poén volt.

Cameron Diaz szexvideója!

A szori végefelé ingyenreklámot kap  az egyik ismert szexvideós oldal  is, de hiába toppan be a zsíros hajú, püffedt pornócézárnak maszkírozott Jack Black a harci kutyás testőreivel, már ő sem képes megmenteni az unalomba fulladó filmet. Kár érte, mert a Szexvideó egy erősebb forgatókönyvvel és a "Mindenkinek vannak sötét titkai, még a babajátékgyár főnöke is 30 centis műfasz tart az éjjeli szekrényén"-lózungok kidobálásával az év vígjátéka lehetett volna.

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport