A nők is szeretik A galaxis őrzőit

2014.08.05. 10:50 Módosítva: 2014.08.05. 11:37

Augusztusi rekordbevétellel nyitott a Marvel ellen-Star Wars-mozifilmje, A galaxis őrzői, amiben egy csillagközi kalandor, egy beszélő fa, egy fegyverimádó mosómedve, egy pufi verőlegény meg egy zöld űrlány mentik meg a galaxist. A galaxis őrzői nemcsak a legjobb augusztusi bevétel rekordját döntötte meg 94 millió dollárral, de ez a film lett az a Marvel-filmek közül, amire a legtöbb női néző volt kíváncsi.

A Galaxis őrzői - trailer

 

Eddig ugyanis a Marvel szuperhősös filmjeit többnyire férfiak nézték, még a legjobb eredményt elérő Bosszúállók nézőinek is csak negyven százaléka volt nő. A galaxis őrzői viszont ebben is rekordot döntött: az amerikai nézői 44 százaléka nő volt. Ez pedig bíztató jel a Marvelnek, így ugyanis reménykedhetnek abban, hogy a női főszereplővel készülő szuperhősfilmjeiket is sokan megnézik majd.

A filmet Magyarországon augusztus 14-én mutatják be.

Az év sci-fije? Túrót, az Intergalaktikus Háttérhatalom aljas propagandafilmje!

Most tényleg higgyük el, hogy az eddig otthon ülő nők egy beszélő fa, egy fegyvermániás mosómedve és egy zöld űrasszony miatt kezdtek el hirtelen tömegesen moziba járni? Ne legyünk vakok! Ez is csak az Intergalaktikus Háttérhatalommal lepaktált Tudjukkik műve, akik a kólába és a gyorséttermi hamburgerekbe kevert, titkos agytompító keverék segítségével Marvel-függővé tesznek mindenkit, hogy tudat alatt elfogadtassák az emberiséggel a Földön kívüli létformák létezését! Aztán persze egy maréknyi ezüstért odavetnek minket rabszolgának a Kozmosz túloldaláról jött gyíkemberek elé! Ne hagyjuk magunkat!

Konteó-nap az Indexen