Stallone Sigourney Weavert akarja a Feláldozhatókba

2014.08.05. 12:47

Még csak hétfőn tartották meg a The Expendables - A feláldozhatók 3. londoni premierjét, a film készítői máris azon gondolkoznak, hogy folytathatnák a kivénhedt akcióhősökről szóló sorozatot. Ahogy nemrég Avi Lerner producer elmondta, egy női spinoffban is gondolkoznak, aminek, kapaszkodjanak meg, The Expendabelles lenne a címe. Ami ennél is szörnyűbb, hogy ezen már nem csak gondolkoznak, hanem írják a forgatókönyvet, és jövőre neki is ugranának a forgatásnak.

THE EXPENDABLES - A FELÁLDOZHATÓK 3. szinkronizált előzetes

Már csak az a kérdés, hogy kik lennének a szereplőnők. Lerner egy nevet árult el, Sigourney Weaverét, akit Sylvester Stallone nagyon szeretne a filmben látni, a feleségét játszaná. Csak remélni merjük, hogy a legendás Ripleyt alakító színésznő nemet tud majd mondani erre a remek ajánlatra. 

A Feláldozhatók 3 augusztus 28-án kerül a magyar mozikba. Stallone mellett Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham és Jet Li játszanak a filmben, de láthatjuk Mel Gibsont, Wesley Snipest, Harrison Fordot és Antonio Banderast is. Már aki kíváncsi még a filmre, ugyanis július végén ki került a netre a dvd-minőségű, eredetileg a forgalmazóknak és a filmkritikusoknak szánt screenere, amit 24 óra alatt 190 ezren töltöttek le.

femináci összeesküvés

A liberális befolyásgyár megint kiszolgálja azokat, akik összerezzenek egy tisztességes akciófilm láttán és rögtön patriarchális társadalmi elnyomást vagy ciszhetero konspirációt kiáltanak izmos, jó tónusú, kifejezetten szemrevaló (mármint bálványértelemben természetesen) férfiak láttán. Mi lesz vajon a következő? Jane Bond megy majd felhajtani a könnyen csábuló krupiéfiúkat Monte Carlóba? Diana Jones fogja felfedezni az Utolsó kereszteslovaglány sírját? Nő fog rendezni Oscar-díjas filmet egy Irakban szolgáló tűzszerészről? Ha senki sem emeli fel a hangját, pontosan erre fog elmenni a híresen toleráns Birkawood termése.

Konteó-nap az Indexen