Nem mutatják be a Medvezsidó emberevős horrorját

2014.08.08. 09:09
Eli Roth Green Inferno című hipererőszakos kannibálos horrorját szeptemberben mutatták volna be, a forgalmazó hirtelen levette a listájáról.

Szeptember ötödikén került volna amerikai moziforgalmazásba Eli Roth, a Motel 1-2. rendezőjének és a Becstelen Brygantik Donnie Donowitz őrmesterének, azaz a Medvezsidónak az új filmje, az amerikai korhatárbizottság szerint perverz mennyiségű erőszakot tartalmazó Green Inferno. A film gyakorlatilag a Cannibal Holocaust remake-je, arról szól, hogy egy csapat aktivista emberevő őslakosokba botlik az Amazonas mentén. Az előzetesét itt lehet megnézni

Eli Roth legutóbb hat éve rendezett filmet, ez volt a Motel második része, azóta a Hemlock Grove című netflixes sorozatán dolgozott és az Osváth Andrea főszereplésével készült chilei földrengéses Utórengés produceri munkáját végezte. A Green Inferno lett volna a nagy visszatérése, de a forgalmazó belső machináció miatt erre nem kerülhet sor.

A Deadline szerint a döntésnek semmi köze nincsen ahhoz, hogy Roth filmje milyen minőségű. Sőt, a 2013-as fesztiválszereplései alapján kifejezetten jól fogadták, ezért is szerezte meg a Worldview még tavaly. A cégnél azonban azóta eltávolították Christopher Woodrowt, a rengeteget költő vezérigazgatót, és utódja most próbálja meg talpraállítani a céget és minimalizálni a költségeket. Nem kispályás cégről van szó, ők forgalmazzák a velencei fesztivált megnyitó Birdmant is.

Egyelőre nincsen hír arról, hogy milyen forgalmazást fog kapni a Green Inferno.