Ben Affleck, mint korosodó Bruce Wayne

2014.08.12. 14:55

Újabb videó került ki a Batman vs. Superman detroiti forgatásáról, amin még jobban meg lehet nézni az elegáns mellényben és nyakkendőben feszítő Ben Afflecket, vagyis Bruce Wayne-t. Éppen egy olyan jelenetet forgatnak, ahol Affleck rohan Detroit bevárosában. Aztán azt is láthatjuk a paparazzifelvételen, ahogy a dolga végeztével szépen visszasétál a lakókocsijához. Nemrég megjelent egy másik videó is a forgatásról, amin egy épület roncsait lehet látni, amiből az egyik jelenetben a bámészkodók elmondása szerint gyerekeket mentettek ki.

Szintán friss hír a Batman vs. Superman filmről, hogy végre kiderült, hogy hány  éves is lesz Bruce Wayne ebben a történetben. Hát, már nem annyira fiatal, ötven. Affleck 1972-ben született, vagyis ő még csak 42 éves, úgyhogy feleslegesen aggódott amiatt, hogy túl öreg lesz a szerepre. 

A filmet 2015 május 6-án mutatják be Amerikában, a rendező, akit szintén lehet látni a felvételeken, Zack Snyder. Affleck mellett Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter és Scoot McNairy szerepelnek még a Batman vs. Supermanben.