Folytatást kaphat a Zoolander

2014.08.12. 14:07

Justin Theroux, akit Magyarországon még mindig leginkább Jennifer Aniston örökös vőlegényeként ismernek, adott egy hosszabb interjút a vulture.com-nak. Ebben főleg új sorozatáról az HBO-n nálunk is látható A hátrahagyottakról beszél (cikkünk a sorozatról itt), de azért filmes témák is szóba kerültek.

Zoolander, a trendkívüli (2001) előzetes

Ezek közül pedig a legérdekesebb az, hogy ha szerencsénk lesz, akkor folytatást kaphat Ben Stiller,  Owen Wilson és Theroux 2001-es sikerfilmje, a Zoolander - A trendkívüli. (A filmben Theroux Evil DJ volt, de alig lehet felismerni.) Az interjúban a színész-forgatókönyvíró ugyan sok konkrétumot nem árult el, de nem is zárta is, hogy a férfimodellek kegyetlen világát bemutató filmnek legyen második része. Beszéltek már róla Ben Stillerrel, és lehet, hogy ősszel újra visszatérnek a témára.

Anyagilag valószínűleg megérné a dolog, mert az első rész 28 millióból készült és több mint 60 milliót hozott. Ráadásul az elmúlt több mint tíz évben lett egy kis kultusza is, a szerkesztőségünkben is komoly rajongói vannak a kékacél tekintetnek, amit Ben Stiller kifejlesztett a filmben.